YAP-verkkolasku

Edullinen ja varma tapa laskuttaa

Hoida kaikki laskutus saman palvelun kautta - riippumatta siitä, onko laskun lähettäjällä tai vastaanottajalla valmiuksia sähköiseen laskutukseen.  

kuvaus

Verkkolaskupalvelumme sisältää kaiken tarvittavan hoitaaksesi laskutuksesi ketterästi ja edullisesti.

Tarvittaessa palvelu taipuu paperisten laskujen lähetykseen, paperisten ostolaskujesi skannaukseen sekä sähköisten ostolaskujen vastaanottamiseen. Ratkaisuillamme hoidat myös osto- ja matkalaskujen sähköisen kierrätyksen ja hyväksynnän.  

HYÖDYT

aika-icon.png
aika-icon-pun.png
Säästä kustannuksia ja työaikaa

Sähköinen laskutusprosessi on huomattavasti edullisempi ja nopeampi kuin perinteisessä paperilaskutuksessa. Myös tarve selvittää virheellisesti maksettuja pienenee, kun laskut maksetaan suoraan oikeilla tiedoilla.

Sähköinen laskutus
Sähköinen laskutus
Kaikki myyntilaskut saman palvelun kautta

Verkkolaskupalvelumme kautta lähetät niin kuluttajalaskut kuin yrityslaskutkin. Mikäli laskutettava ei pysty ottamaan vastaan verkkolaskua, toimitetaan lasku maksajalle perinteisenä paperiversiona.

Sähköiset ostolaskut
Sähköiset ostolaskut
Kaikki osto- ja matkalaskut sähköisinä

Vastaanotat kaikki ostolaskusi sähköisenä riippumatta siitä, lähetetäänkö lasku sähköisenä tai paperiversiona. Kierrätä ja hyväksy ostolaskut kätevästi kännykällä tai selaimen kautta vaikka laiturin nokasta. Ei enää paperilaskujen pyörittelyä tai turhaa kuittien käsittelyä.

slider-Bg.png

MEnestystarinoita

Ari-Pekka_Pakarinen3.jpg
ARI-PEKKA PAKARINEN
Master Yhtiöt Oy

Ostolaskut saa hyväksyttyä etänä kätevän YAP:n kokonaisjärjestelmään kuuluvan web-portaalin kautta. Tuottamalla koko kirjanpidon samassa järjestelmässä kirjanpitäjän on helppo tarkastaa tilien sisältöä, koska laskuihin pääsee porautumaan kirjanpidon puolelta. Tämä parantaa sisäistä kontrollia ja laatua sekä säästää aikaa.

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

VilleF2.jpg
VILLE FEIRIKKI
Myyntipäällikkö, Yritykset
Esa1.jpg
ESA GYNTHER
Liiketoimintapäällikkö, Työttömyyskassat
Kati3.jpg
KATI RÄISÄNEN
Liiketoimintajohtaja, Ammattiliitot
form-bg.jpg

ota yhteyttä