YAP työnhakijoille

Oikeasti hyvä työpaikka

Tässä on mahdollisuutesi työskennellä huipputiimissä, oikeasti viihtyisässä työpaikassa. Takaamme, että viihdyt!

workspace-showcasebg.jpg

töissä pitää viihtyä

Viihdy töissä
Viihdy töissä
Töissä pitää myös viihtyä!
Ei nipotusta tai kireää työilmapiiriä – meillä on tutkitusti hyvä tiimihenki ja tuemme aina toisiamme.
huipulle-icon.png
huipulle-icon-pun.png
Kasva suunnannäyttäjäksi

Tuemme sinua ja kehitystäsi, saat mahdollisuuden ansaita vastuuta - sekä kiitosta.

YAP-perhe
YAP-perhe
Tervetuloa YAP-perheeseen

YAP:laiset, niin HelpDesk, asiantuntijat, kehittäjät kuin myyntikin, toimivat tavoitteellisesti yhdessä.

avoimet työpaikat

ServicesIcon1.png

Ohjelmistokehittäjä

Osaava asiantuntija SaaS-ympäristön tuotekehitykseen.

 Hae nyt!

ServicesIcon1.png

Back end-kehittäjä

Pilviteknologioita ja arkkitehtuurimalleja ymmärtäva ohjelmistorakentaja

Hae nyt!

ServicesIcon1.png

Full Stack –kehittäjä / sovellusarkkitehti

Haluamme vahvistaa pilvipohjaisen Urakointi+ SaaS-toimialaratkaisumme kehittäjätiimiä

HAE NYT!

testimonial-bg-2.jpg

Mitä on olla YAP:lainen?

Pekka.jpg
PEKKA TURTOLA
Vanhempi ohjelmistosuunnittelija
Harrastuksesta ammatti

Alihankkijan kautta alun perin YAP:lle tullut Pekka kehuu YAP:n tarjoavan monipuolisia mahdollisuuksia ja mukavan työyhteisön. Monessa mukana ollut nykyinen ohjelmistosuunnittelija on opiskellut muun muassa laulua ja kauppatieteitä, mutta lopulta harrastuksesta tuli työura.

Menin IT-alan yritykseen töihin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tie alalle ei kuitenkaan ole kulkenut suorinta tietä; alunperin opiskelin fyysikoksi ja olen myös muun muassa opiskellut laulua ja laulun opettamista, ja viettänyt vuoden verran kauppakorkeassa. Myös viittä vailla valmis diplomi-insinöörin tutkinto löytyy, muutamat erikoistumisopinnot vielä puuttuisivat. Jossain vaiheessa kuitenkin tuli sellainen olo, että nyt pitää mennä niin sanotusti oikeisiin töihin. Tehtyäni YAP:lle puolisentoista vuotta töitä alihankkijana, päädyin molemmin puolisen tahtotilan kautta osaksi YAP-tiimiä.

Toimin YAP:lla ohjelmistosuunnittelijana. Koodariksi olen kasvanut rakkaan harrastuksen kautta, olen tavallaan tehnyt harrastuksestani työuran. Aikanaan koodasin verkkosivuja, nykyään teen enimmäkseen toiminnanohjausjärjestelmiä. Alun perin tulin taloon PHP- ja HTML5-koodarina, mutta sittemmin olen koodannut muun muassa Android-käyttöjärjestelmälle kännykkä- ja tablettisovelluksia ja hypännyt Microsoftinkin kelkkaan koodaamalla palveluja C#:lla. Muutaman vuoden aikana olen siis opiskellut parikin ohjelmointikieltä jo lisää. YAP:lla saa monipuolisia mahdollisuuksia tehdä kaikenlaista, sellaistakin, mitä ei aiemmin ole tehnyt.

Työpäiväni alkavat polkaisemalla pyörällä töihin, heikommilla ilmoilla autolla. Istun jonkin verran palavereissa, mutta suurimmaksi osaksi työpäiväni kuluvat koneella varsinaisen työn ääressä kirjoittamassa koodia. Otan vastaan myös asiakaspyyntöjä, mikäli ne ovat niin monimutkaisia, että help desk ei pysty niissä auttamaan.

YAP ei ole suuri korporaatio, ja työyhteisö on suhteellisen pieni, joten kaikki tekevät laajalla skaalalla kaikenlaista. Hierarkioita ei ole, ja kaikkien kanssa yhteistyö sujuu todella hyvin. Työkaverit ovat mukavia tyyppejä, ja on todella helppoa keskittyä omiin töihinsä. Pienen firman etuna on se, että mahdollisuudet toteuttaa itseään ovat moninaiset.

YAP:n asiakkaat ovat muun muassa yrityksiä ja ammattiliittoja. Asiakkaan tyytyväisyys ja luottamus on merkki siitä, että olemme pärjänneet hyvin. Paras palaute on, kun asiakas haluaa nimenomaan minut seuraavaankin projektiinsa mukaan.

Simo1.jpg
SIMO HYTTINEN
Tuotantopäällikkö
Pitkä työura YAP:lla ei ole ihme

Olen viihtynyt YAP:n palveluksessa jo lähes kolmekymmentä vuotta.

Tulin YAP:lle töihin alunperin vuonna 1988. Olin juuri päättänyt edelliset työt, ja yksi latu oli sulkeutunut, ja seuraava aukesi kun sain kutsun tulla YAP:lle.

Alunperin tulin hoitamaan kuriiritoimintaa ja senaikaisia työasema-asennuksia. Suunnilleen nykyisiä tehtäviäni vastaavaan toimeen tulin vuonna 1993. Työuraan on mahtunut siis monipuolisia tehtäviä vuosien varrella.

Parasta YAP:n tarjoamassa työsuhteessa on nimenomaan se, että työtä on aina riittänyt. Siinä mielessä YAP on pitänyt hyvin huolta työntekijöiden eduista. Olen kokenut, että YAP:ssa on hyvä henki ja huumori kukkii, ja apua on aina ollut tarvittaessa saatavilla. YAP:ssa on meneillään vahva kehittämisen meininki ja kokemukseni on, että me kaikki YAP:laiset olemme innolla mukana mielenkiintoisissa kehityshankkeissa.

YAP:lla urakkaa piisaa, ja tyypillinen työpäivä on kiireinen ja aika kuluu nopeasti. Tuotannon palvelutiimin merkittävin tehtävä on tarjota konesalipalvelut YAP:n liiketoiminnalle. Työkuormat vaihtelevat, ja moniin eri asioihin saa ottaa päivän aikana kantaa. Yksi merkittävimmistä muutoksista YAP:lla töissä ollessa on ollut konesalipalvelujen siirtyminen yhteistyökumppanille. Se vei monta huolta pois työtehtävistä, vaikka toki monia on tullut sittemmin lisää.

Töitä meidän tiimissä tehdään viiden työntekijän voimin. Tehtäviin mahtuu paljon itsenäisiä töitä, ja joidenkin osalta enemmän tiimityöhön liittyviä asioita. Jokainen pyrkii hoitamaan oman tonttinsa, mutta vararesurssit tulee olla kaikessa toiminnassa huomioituna. Pyritään aina tulemaan hyvällä fiiliksellä töihin ja pitämään hyvää henkeä yllä myös muiden tiimien kanssa.

Kati3.jpg
KATI RÄISÄNEN
Liiketoimintajohtaja
Asiakaspalvelijasta liiketoimintapäälliköksi

Alun perin logistiikkapäällikkönä toiminut Kati Räisänen vaihtoi alaa aikuisopintojen myötä, ja tuli valmistuttuaan YAP:n palvelukseen vuonna 2014. Uraohjukselle työnantaja on tarjonnut paljon mahdollisuuksia etenemiseen.

Olen ollut YAP:n palveluksessa runsaat puolisentoista vuotta. Toimin tällä hetkellä ammattiliittojen asiakasryhmän liiketoimintapäällikkönä, mutta alunperin tulin taloon asiantuntijaksi ja asiakaspalvelijaksi. Siinä mielessä YAP on tarjonnut aivan upeita mahdollisuuksia. En olisi villeimmissä kuvitelmissanikaan uskonut, että puolentoista vuoden päästä johdan koko asiakasryhmää. Eteneminen on paljon ollut toki myös itsestä kiinni, mutta myös työnantaja on tarjonnut hienoja mahdollisuuksia.

Olen kulkenut suhteellisen suoraa urapolkua, eikä se ole tehnyt suurempia mutkia. Alkuperäiseltä alaltani olen kuitenkin vaihtanut toiseen, sillä työskentelin ennen YAP:lle tuloani yli 16 vuotta eräässä päijäthämäläisessä tehtaassa. Siellä ollessani lähdin opiskelemaan työn ohessa, ja opintojen kautta heräsi halu vaihtaa alaa. Mielenkiintoni kääntyi kohti asiakaspalvelua ja sen kehittämistä sekä kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja asiakaslähtöistä toimintaa. Aikuisopintojen valmistumisen jälkeen hain YAP:lle töihin. Jo heti rekrytointiprosessin alusta asti minulla oli hyvin tervetullut olo YAP:iin.

Tyypillinen työpäiväni koostuu palavereista ja asiakaspalvelusta sekä päivittäisestä esimiestyöstä. Työpäivät ovat kiireisiä ja vaihtelevia, mikä on hyvä, sillä yhtään samanlaista päivää ei ole. Teen paljon asiakaskäyntejä ja asiakaskontaktointeja sekä käyn suunnittelupalavereita, ja sekaan mahtuu myös ihan työnjohtamista ja henkilöstöjohtamista. IT-ala on alati muuttuvaa ja näin myös alalla toimivissa yrityksissä ei pääse helposti urautumaan. Paineensietokyky on hyvä ominaisuus alalla, ja työ sopii etenkin sellaiselle, joka pitää uusista haasteista ja on valmis muutoksiin.

Työilmapiiri meillä on todella hyvä ja viihdyn hyvin työpaikassani. Ilmapiiriä luonnehtisin asialliseksi, mutta rennoksi. Ihon alle ei mennä, vaikka toisistamme välitämmekin. Työpaikalla keskitytään työntekoon, kuitenkin rennossa ilmapiirissä.

Henkilöstöedut

Staff-Bg.jpg
Pidämme sinusta huolta

Toimiva työterveyshuolto ja laaja sairauskuluvakuutus.

edut-tyoajat.jpg
Joustavat työajat
Ymmärrämme, että sinulla on muutakin elämää.
edut-liikunta.jpg
Liikuntaetu

Mahdollisuus lähes kaiken kattavaan Smartum-liikuntakorttiin.

edut-kehittajan-unelma.jpg
Kehittäjän unelma

Saat vaikuttaa omien työvälineidesi valintaan.

edut-matkapuhelinetu.jpg
Matkapuhelinetu
Saat käyttöösi puhelimen ja liittymän.
edut-virkistys.jpg
Virkistystapahtumat

Meillä on säännöllisesti yhteisiä tapahtumia.

edut-viihtyisat-tilat.jpg
Viihtyisät tilat
Moderni Gate8 Business Park Vantaalla.
edut-lounas.jpg
Lounasetu

Syöt aina hyvin lounasravintolassa.

edut-etukortti.jpg
TEBOIL-etukortti

Bensakortti, jolla saat Teboililta hyvät alennukset kaikesta.

form-bg.jpg

YAP:ssa tapahtuu

#rekry Twiitit

HR:n yhteystiedot

Heikki1.jpg
HEIKKI KÄRKI
Toimitusjohtaja
Form-Bg-1.jpg

Avoin Haku