book-1836434_960_720.jpg

Tietopankki

Urakointijärjestelmän ostajan opas
Urakointijärjestelmän ostajan opas

Harkitsetko järjestelmän hankintaa urakointi- tai rakennusalan yritykseen? Järjestelmän ostovaiheessa usein herää paljon kysymyksiä ja pelko projektin epäonnistumisesta. Ei hätää - lue pikaoppaasta vinkit järjestelmän ostamiseen ja ostopäätöksen tueksi!

Kohti urakointiyrityksen kannattavaa kasvua

Kohti urakointiyrityksen kannattavaa kasvua - 3 tapaa tehostaa toimintaa

Mikäli yritys tavoittelee kasvua ja parempaa kilpailukykyä, on kriittistä, että nykyiset resurssit hyödynnetään tehokkaasti. Tehokkaan järjestelmän hyödyt tulevat tänä päivänä urakointi- ja rakennusalalla paitsi sähköisestä laskutuksesta, myös tehokkaasta resursoinnista sekä verkoston ja projektien hallittavuudesta.

Urakointiyrityksen tehokas tiedonhallinta
Urakointiyrityksen tehokas tiedonhallinta
Jotta tiedolla johtamisesta tulee mahdollista, kannattaa huomio suunnata rutiininomaisiin tiedonhallinnan menetelmiin. Laadimme pikaoppaan juuri urakointiyrityksen tiedonhallinnasta ja tiedolla johtamisesta kiinnostuneille. Opas on sinulle, jos kaipaat liiketoimintaan uutta tehoa!
urakointiyrityksen kootut kysymykset toiminnanohjausjärjestelmästä - Toimitusjohtajan opas
Urakointiyrityksen kootut kysymykset toiminnanohjausjärjestelmästä - Opas toimitusjohtajalle
Tiivistimme toiminnanohjausjärjestelmään liittyvät, usein kysytyt kysymykset vastauksineen yhteen oppaaseen. Oppaamme on suunniteltu avuksi urakointiyrityksen ERP-prosessin sujuvaan starttaamiseen, ja sen sivuille on teemoiteltu vastauksia liittyen esimerkiksi aikataulutukseen, kustannuksiin ja työnjakoon. 
Visma gold certified partner
Toiminnanohjausjärjestelmän ostajan opas
Toiminnanohjausjärjestelmän ostajan opas

Ostajan opas auttaa urakointiyritystä ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa. Oli yrityksesi pieni tai suuri, vasta hankkimassa ensimmäistä ERP-järjestelmäänsä tai harkitsemassa nykyisen järjestelmän vaihtamista, opas tarjoaa hyödyllistä tietoa ERP-järjestelmän hankintaprosessin eri vaiheista. ERP-järjestelmän ostopäätös on aina paitsi investointi tulevaisuuden liiketoimintaan, myös muutos totuttuun. Oppaan neuvojen avulla varmistat, että ostopäätös on kannattava. 

Visma cold certified partner
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksessä
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksessä

Tämä pikaopas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnanohjauksen avulla. Haastavassa markkinatilanteessa sekä kovan kilpailun keskellä kannattavuudesta huolehtiminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen on yritykselle ensiarvoisen tärkeää. Hintojen korottaminen ei useinkaan ole vaihtoehto kannattavuuden parantamiseksi, jolloin ainoaksi keinoksi jää hyödyntää nykyiset resurssit tehokkaammin. Tämä ja muut oppaat sivullamme tarjoavat lisätietoa ERP-projektista.

Visma cold certified partner

Yap-Asiantuntijat Apunasi

VilleF2.jpg
VILLE FEIRIKKI
Myyntipäällikkö
Ville1.jpg
VILLE KAKSONEN
Liiketoimintajohtaja
form-bg.jpg

ota yhteyttä