Reference-Stories-Hero.jpg

Yritysten menestystarinoita

Tom Karlsson
TOM KARLSSON
IT-manageri
Toimivaa toiminnanohjausta prosessiteollisuuden haasteisiin

BEWI Styrochem on yksityisomisteinen yritys, joka tänä päivänä työllistää noin 70 henkeä viidessä maassa. Yrityksen liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Viimeisten 40 vuoden aikana BEWI Styrochem on kehittänyt kattavan soluuntuvan polystyreenin tuotannon ja teknologian, ja hionut ne huippuunsa. Vuonna 2014 BEWI Styrochem:stä tuli osa BEWI Groupia, mikä Styrochem:lle tarkoitti ryhtymistä uuden järjestelmätoimittajan etsintään.

BEWI StyroChem
Jukka Maanonen Tähtiremontit
JUKKA MAANONEN
Liiketoimintajohtaja
Selkeää myynnin seurantaa

Tähtiremontit Oy selkeytti myynnin seurantaa ja projektinhallintaa YAP Solutionsin avulla. Uusi toiminnaohjausjärjestelmä selkeytti myyntiprosessia ja taloushallintoa.

Tähtiremontit
JAN GUSTAFSSON
JAN GUSTAFSSON
Toimitusjohtaja
Toiminnanohjausjärjestelmä tuo läpinäkyvyyttä
"Konkreettisin etu on se, ettei samaa tietoa jouduta kirjaamaan useampaan paikkaan. Hallinnossa on tällä hetkellä pari henkilöä aiempaa vähemmän, vaikka henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan lähes tuplaantunut. Lisäksi seuranta on parempi, ja katteita saadaan seurattua reaaliaikaisesti koko ajan."
Tahtiremontit.png
matti-kuokkanen
Matti Kuokkanen
Toimitusjohtaja
Urakoinnin lähtökohdat huomioiden

Organisoinnin tarve korostuu urakointiyrityksissä usein yrityksen kasvaessa ja työmäärän lisääntyessä. Rakennusliike Robert Rakennus Oy vähensi huomattavasti toimistotyöaikaa ja saavutti muitakin selkeitä liiketoiminnallisia hyötyjä toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Käyttöönottoprosessi saatiin päätökseen kolme kuukautta sitten, ja jo nyt uusi järjestelmä on tuonut tehoa tekemiseen.

robert-rakennus

Asiakkaitamme

Tähtiremontit
www.nikkarit.fi
www.masteryhtiot.fi
www.bauer-wt.fi/fin
www.bewistyrochem.com
www.superliitto.fi
www.kk-kylmapalvelu.fi
orourakointi.wm.fi
www.robertrakennus.fi

Yap-Asiantuntijat Apunasi

VilleF2.jpg
VILLE FEIRIKKI
Myyntipäällikkö
Ville1.jpg
VILLE KAKSONEN
Liiketoimintajohtaja
form-bg.jpg

ota yhteyttä