L2 Paloturvallisuus ulkoisti taloushallinnon

L2 Paloturvallisuus Oy

otsikko-sectionbg.png

L2 Paloturvallisuus arvostaa joustavuutta tilitoimistopalveluissa

L2 Paloturvallisuus Oy on yksi Suomen johtavia paloturvallisuuden konsultti- ja suunnittelutoimistoja. Yritys on perustettu vuonna 1998, ja sen asiantuntemus perustuukin pitkään käytännön kokemukseen, vahvaan teoriataustaan ja kattavaan verkostoitumiseen. Yleisimmät toimeksiannot liittyvät rakennusten palotekniseen suunnitteluun ja riskienhallintaan, mutta osaaminen kattaa laajalti myös muut palo- ja pelastustoiminnan osa-alueet.
Juha-Pekka Laaksonen

juha-pekka laaksonenL2 Paloturvallisuus Oy

    

Toiminnan laajentuessa L2 Paloturvallisuus lähti ulkoistamaan taloushallintonsa

L2 Paloturvallisuus Oy on vuonna 1998 perustettu johtava paloturvallisuuden konsultti- ja suunnittelutoimisto. Yleisimmät toimeksiannot liittyvät rakennusten palotekniseen suunnitteluun ja riskienhallintaan, kuten viranomaisneuvottelut, turvallisuusselvitykset, sisäiset palotarkastukset sekä pelastussuunnitelmat. Toiminnan laajentuessa yritys lähti kartoittamaan tilitoimistopalvelujen ulkoistusmahdollisuutta.

"Olimme kasvaneet niin suureksi, että päätimme ulkoistaa taloushallinnon", L2:n Juha-Pekka Laaksonen kiteyttää.

Tarpeeseen räätälöity palvelu

L2:n toiveena oli saada nimenomaan heidän tarpeeseensa räätälöity palvelu, jotta pystyisivät hoitamaan esim. laskutuksensa juuri heidän toimialansa vaatimalla tavalla. "Vaikka kaikki vakuuttivat räätälöivänsä palvelunsa juuri meille sopiviksi, YAP oli ainoa, joka pystyi tarjoamaan myös laskutuksemme hoitamisen siinä muodossa kuin me sen tarvitsimme", Juha-Pekka summaa.

Palveluun siirtyminen kävi Laaksosen mukaan varsin kivuttomasti: "Tilitoimiston vetäjä panosti tosi paljon meihin ja opetteli meidän tarpeemme." Vaikka L2 Paloturvallisuus oli itsekin mukana prosessin eri vaiheissa, kokevat he sen käyneen helposti.

Palvelun jatkuessa L2 on huomannut voivansa edelleen luottaa siihen, että YAP ottaa heidän tarpeensa huomioon toiminnassaan. Juha-Pekka kertookin, että "Olemme erityisen tyytyväisiä YAP:n joustavuuteen ja meidän tarpeidemme huomioimiseen."

Sähköiset palvelut nopeuttavat toimintaa

L2 Paloturvallisuus hyödyntää toiminnassaan, myös erilaisia YAP:n tarjoamia sähköisiä palveluita, joista erityisesti ostolaskujen tarkastukseen ollaan L2:lla tyytyväisiä: "Ostolaskujen tarkastus on nopeaa, nyt kun saatiin Macin käyttöliittymäkin toimimaan".

 
form-bg.jpg

ota yhteyttä