AdobeStock_108702724.jpeg

YAP:n vapaa-ajan järjestö- ja lehtiliiketoiminnat siirtyvät LM-Tietopalvelulle

 

YAP Solutions Oy on myynyt vapaa-ajan järjestö- ja lehtiliiketoimintansa LM-Tietopalvelut Oy:lle. Kauppa astuu voimaan 1.9.2016.

Siirtyvän liiketoiminnan työntekijät siirtyvät ostajalle entisin ehdoin niin sanottuina vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa on osa YAP:n strategiaa, jonka mukaisesti se keskittyy ydinliiketoimintoihinsa.

 

YAP Solutions panostaa entistä enemmän ammattiliittojen ja työttömyyskassojen palvelujen kehittämiseen sekä urakointitoimialan toiminnanohjaus- ja vaativiin taloushallintoratkaisuihin (ERP).

YAP haluaa olla jatkossakin ammattiliittojen ja työttömyyskassojen koko toimialan kehittäjä Suomessa. Lehtitaloja ja vapaa-ajan järjestöjä palvelevasta liiketoiminnasta luopuminen mahdollistaa resurssien vahvistamisen ydintoimialoillamme. YAP Solutionsin vahvuudet liittojen ja kassojen palveluissa ovat asiakaspalvelukokemuksemme, laajat kokonaisratkaisut ja toimialaosaaminen.

Urakointitoimialan toiminnanohjausratkaisuissa tulee YAP jatkossakin olemaan suunnannäyttäjä Suomessa. Lisäksi keskitymme vaativiin toiminnanohjauksen ja taloushallinnon tarpeisiin. Tulevaisuudessa näiden toimintojen palveluiden kehittämiseen tullaan panostamaan entistä enemmän.

Mikäli teillä on mitään kysyttävää liiketoimintakauppaan liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä allekirjoittaneisiin tai YAP Solutions Oy:n toimitusjohtajaan Risto Laukkaseen (risto.laukkanen@yap.fi tai 050 5642 995).

Olli Räisänen
Liiketoimintajohtaja, Järjestöasiakkaat
olli.raisanen@yap.fi tai 050 5688 848

Ville Kaksonen
Liiketoimintajohtaja, Yritysasiakkaat
ville.kaksonen@yap.fi tai 050 3463 359

Mika Ihalainen
Myyntijohtaja
mika.ihalainen@yap.fi tai 050 5528 741

 

YAP on IT-palveluyritys, joka tukee ammattiliittoja, työttömyyskassoja ja yrityksiä tuottamalla tehokkaita tietojärjestelmiä sekä tarjoamalla monipuolisia palveluja. Visiomme on olla asiakastoimialojemme IT-ratkaisujen suunnannäyttäjä.