42307744_s.jpg

YAP Accounting Oy:n tilitoimistopalveluliiketoiminta siirtyy Addvalue Advisors Oy:lle

YAP Accounting Oy on myynyt tilitoimistopalveluliiketoimintansa Addvalue Advisors Oy:lle. Liiketoiminta siirtyy ostajalle 1.9.2018.

Liiketoimintakauppa on osa YAP Accountingin strategiaa, jonka mukaisesti se keskittyy vahvistuvaan ydinliiketoimintaansa. Siirtyvän liiketoiminnan työntekijät siirtyvät ostajalle niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

YAP Accounting panostaa entistä vahvemmin urakointitoimialan toiminnanohjausratkaisuihin (Urakointi+)

YAP Accounting haluaa jatkossakin olla urakointitoimialan kehittäjä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tämän toimialan palveluiden kehittämiseen tullaan panostamaan entistä enemmän. Tilitoimistopalveluliiketoiminnasta luopuminen mahdollistaa resurssien vahvistamisen tälle ydintoimialallemme. YAP Accountingin (Urakointi+) vahvuudet urakointiyritysten palvelussa ovat laaja kokonaisratkaisu, asiakaspalvelukokemus ja vahva toimialaosaaminen.

Mikäli teillä on mitään kysyttävää liiketoimintakauppaan liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen tai YAP Accounting Oy:n hallituksen puheenjohtajaan Risto Laukkaseen (risto.laukkanen@yap.fi tai 050 5642 995).

 

Ville Kaksonen

Liiketoimintajohtaja, YAP Accounting Oy, Urakointi+

ville.kaksonen@yap.fi tai 050 3463 359

YAP – Toimialan uudistaja. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja.