Blog-Hero.png

BLOGI JA UUTISET

YAP Solutions Oy ja Movenium Oy yhteistyöhön

YAP Solutions Oy:n ja Movenium Oy:n aloittaman strategisen kumppanuuden johdosta osapuolet pystyvät jatkossa tarjoamaan markkinoiden laajimman ja pisimmälle viedyn kokonaisuuden urakoitsijoille.

Lue lisää

7 vinkkiä urakoitsijalle ERP:n hankintaan

Reilun vuoden aikana YAP Solutions Oy:n myyntipäällikkönä olen saanut käydä noin sadan urakointialan yrityksen kanssa keskusteluja toiminnanohjauksen kehittämisestä. Osan kanssa keskustelut ovat edenneet sopimukseen asti, osan kanssa keskustelut päättyivät nopeasti. Jatkuakseen ehkä myöhemmin.

Lue lisää

Sovellusten parantelusta todellisiin innovaatioihin

 

Digitalisoitumisen myötä ohjelmistotekniikka on mukana jokaisen ihmisen päivittäisessä arjessa, jolloin voittajaksi selviytyvät käyttäjän näkökulmasta helpot ja huolettomat ratkaisut. Uudet kuluttajainnovaatiot nostavat rimaa myös yritysratkaisujen puolella ja haastavat toimijat asiakaslähtöisempään tuotekehitykseen. Mutta kuinka yrityksen ja tuotekehityksen toiminta muutetaan asiakaslähtöiseksi? Mitä ketterät menetelmät, käyttäjäkeskeinen suunnittelu, Lean tai DevOps ovat opettaneet IT-alalle? Kuinka megatrendit tai teknologiainnovaatiot vaikuttavat tuotekehityksen toimintatapaan? Miten tuotteiden ja palveluiden parantelusta päästään toimialaa ravisteleviin innovaatioihin?

Lue lisää

Asiakasymmärryksestä syntyy parempia IT-ratkaisuja

 

Asiakkaiden tarpeet ja toiveet ohjaavat palveluntarjoajan toimintaa ja kehitystä enemmän kuin koskaan. Riippumatta alasta asiakkaat hakevat sujuvaa asiakaskokemusta, joka sopii juuri heidän tilanteeseensa. He myös peräänkuuluttavat palveluntarjoajilta vilpitöntä halua ratkaista asiakkaiden tarpeet. Palveluntarjoajan on syytä seurata aikaansa ja olla aktiivinen tuomaan uusia innovaatioita ja ratkaisuja asiakasrajapintaan.

Lue lisää

Puualojen työttömyyskassa valitsi YAP:n palveluntuottajakseen

 

Puualojen työttömyyskassan työvaliokunta ja kassanjohtaja Rami Lindström ovat tarjous- ja sopimusneuvottelujen jälkeen tehneet päätöksen kassan siirtymisestä YAP:n palveltavaksi. Noin puolen vuoden ajan jatkuneiden keskustelujen seurauksena sopimus allekirjoitettiin 2.9.2016. Palvelu alkaa huhtikuussa 2017.

Lue lisää

YAP:n vapaa-ajan järjestö- ja lehtiliiketoiminnat siirtyvät LM-Tietopalvelulle

 

YAP Solutions Oy on myynyt vapaa-ajan järjestö- ja lehtiliiketoimintansa LM-Tietopalvelut Oy:lle. Kauppa astuu voimaan 1.9.2016.

Siirtyvän liiketoiminnan työntekijät siirtyvät ostajalle entisin ehdoin niin sanottuina vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa on osa YAP:n strategiaa, jonka mukaisesti se keskittyy ydinliiketoimintoihinsa.

Lue lisää

ORO Urakointi YAP Solutionsin kokonaisratkaisuun

 

Oro Urakointi Oy on valinnut tulevaisuuden toiminnaohjausjärjestelmäkseen YAP Solutionsin urakoitsijoille kehittämän kokonaisratkaisun. Järjestelmä otetaan käyttöön vielä tämän vuoden aikana. Oro Urakointi on mm. lattiaurakointiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 8 milj €.        

Lue lisää

YAP palvelee jatkossa Puuliittoa

 

Puuliitto on valinnut YAP Solutionsin tulevaisuuden palveluntuottajakseen.

Lue lisää

YAP palvelee jatkossa Robert Rakennusta

 

Robert Rakennus ja YAP Solutions solmivat keväällä 2016 sopimuksen kokonaispalveluratkaisusta. Robert Rakennus ottaa YAP:n urakoitsijoille kehittämän järjestelmän käyttöönsä, tuotantokäyttö alkaa syksyllä 2016. Lisäksi Robert Rakennus ulkoistaa osan taloushallinnostaan YAP Accounting Oy:lle, eli YAP:n tarjoamaa IT-Kokonaispalvelua hyödynnetään hyvin laajasti. Robert Rakennus Oy on rakennusliikkeiden, rakennuttajien, isännöitsijä- ja suunnittelutoimistojen sekä omakotirakentajien vahva kumppani, jonka liikevaihto on n. 10 milj €.

               
Lue lisää

Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa tehostaa toimintaansa YAP:n kokonaisratkaisun avulla

 

Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa – JYTK on valinnut YAP Solutions Oy:n IT-ratkaisutoimittajakseen.

Lue lisää