Blog-Hero.png

BLOGI JA UUTISET

YAP ja Attido ovat sopineet liiketoimintakaupasta: synergiaetua ydinosaamiseen fokusoitumisella sekä lisäarvoa asiakkaille

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA
23.10.2018

Lue lisää

YAP Accounting Oy:n tilitoimistopalveluliiketoiminta siirtyy Addvalue Advisors Oy:lle

Lue lisää

YAP Solutions Oy keskittyy ammattiliittojen ja työttömyyskassojen palvelujen ja koko toimialan kehittämiseen

YAP Solutions Oy on siirtänyt toiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan Yritykset-asiakasryhmän tytäryhtiöön YAP Accounting Oy:lle. Liiketoimintasiirto astuu voimaan 1.4.2018. YAP Solutions Oy tulee jatkossa toimimaan täysin ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialan kehittämiseen erikoistuneena yhtiönä.

Lue lisää

YAP Accounting kasvaa ja tarjoaa uusia palveluja

YAP Solutions Oy on siirtänyt toiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan Yritykset-asiakasryhmän liiketoiminnot tytäryhtiöön YAP Accounting Oy:lle. Liiketoimintasiirto astuu voimaan 1.4.2018. 

Lue lisää

Rauhallista Joulua

 

Lue lisää

Lisää energiaa työpäivään ja vapaa-ajalle – miten?

Lisää energiaa työpäivään ja vapaa-ajalle – miten?

Me kaikki haluamme voida paremmin! Haluaisimme liikkua enemmän, stressata vähemmän, syödä terveellisemmin, olla parempia ystäviä, olla luovempia, nukkua enemmän ja tukea työkavereiden jaksamista… Jostain syystä, emme kuitenkaan saa haluttuja muutoksia aikaiseksi.

Lue lisää

YAP Solutions Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

YAP Solutions Oy -konserni on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti. Osana YAP Solutions Oy:n kehitysohjelmaa ja strategian toteuttamista on yhtiön hallitus valinnut yhtiölle uuden toimitusjohtajan. Strategiansa mukaisesti YAP tavoittelee asiakastoimialojemme IT-ratkaisujen suunnannäyttäjän asemaa.

Lue lisää

Mistä on hyvä työpaikka tehty?

Olet varmaan miettinyt otsikon kysymystä, miksi jotkut työpaikat ovat hyviä, jotkut suorastaan erinomaisia ja jotkut, no eivät niin hyviä. Avaan nyt omaa pohdintaani ja näkemykseni aiheesta. Tämä näkemys on alkanut kehittyä 80-luvulta alkaen, kun pikkupoikina olimme veljeni kanssa suurimman osan kesistä yrittäjä-isämme mukana töissä. Sen jälkeen noin kymmenen erilaista työtä ja työpaikkaa; kesätyöntekijänä, yrittäjänä, harjoittelijana, johdettavana ja johtajana, suorittavaa työtä tekevänä, asiantuntijana, esimiehenä, yksityisellä, valtiolla, pienissä, keskikokoisissa ja isoissa.

Lue lisää

Asiakasvuorovaikutus toiminnan kivijalkana

YAP on toiminut työttömyyskassojen toimialalla yli kolme vuosikymmentä, eli pidempään kuin mikään muu yritys Suomessa. Koska toimialalla on rajattu määrä työttömyyskassoja, on palveluntarjoajalla mahdollisuus luoda hyvin läheiset suhteet kassojen henkilöihin, sekä kehittää palvelua ja järjestelmää eteenpäin täysin toiveiden mukaisesti. Ilman tiivistä asiakasvuorovaikutusta palvelun ylläpito ja kehittäminen ei olisikaan mahdollista.

Lue lisää

Työttömyyskassojen uusi asiointijärjestelmä tehostaa palvelukokemusta ja vähentää rutiinityötä

YAP:n ja työttömyyskassojen tiiviissä yhteistyössä rakentama uusi asiointipalvelu (eAsiointi) tehostaa merkittävästi jäsenten palvelukokemusta. Työttömyyskassojen jäsenilleen tarjoama, yhteistyössä kassojen asiantuntijoiden kanssa kehitetty projekti otettiin käyttöön tässä kuussa. Uuden palvelun päätavoitteena on tehostaa hakemusten käsittelyprosessia työttömyyskassoissa, ja mahdollistaa palvelun helppokäyttöisyys siten, että jäsen pystyy suorittamaan prosessin palvelun kautta omatoimisesti ilman työttömyyskassan apua. 

Lue lisää